Olika sätt att få råd med lyxbilen


car-vehicle-vintage-luxurySom bilentusiaster har vi alla den där drömbilen som vi önskade vi hade råd med. Så länge man har en inkomst varje månad, kan drömmen bli sann. Det beror helt på hur stor risk man vill ta och hur lång tid man vill vänta. 

Banklån

Kanske inte så troligt att banken ger dig ett lån på en miljon eller mer för att du vill ha en schysst kärra. Men man kanske kan få ett mindre banklån utan att det ställs så många frågor. De sista tjugo-trettio tusen behöver man inte spara ihop själv utan att kan skaffa från banken.

Spara

Det tråkigaste och säkraste alternativet. Genom att göra uppoffringar i vardagen kan man lägga undan mer pengar än man tror. Det finns dem som blivit miljonär genom att leva snålt, men det är mer extremt. Det finns dock många kronor att spara in bara genom att kontrollera sina matinköp.

Köpa upp sig

En metod för dig som gillar att handla med bilar. Tanken är att du köper en billig bil, fixar den lite och säljer med vinst. Det går så klart att göra med andra saker än bara bilar, den här studenten fick extrapengar genom nätauktioner. Men för den som gillar bilar är det här en rolig metod.För pengarna som du fick från bilförsäljningen,  köper du en dyrare bil som du säljer lite dyrare och så vidare, tills du har råd med din lyxbil. Det här kräver engagemang på hög nivå, men kan samtidigt vara en väldigt rolig resa!