Innan du köper ny elbil skaffa laddbox hem


Framtiden är redan här. Förutom att cyklar går på el, är det bussar, lastbilar och framförallt bilar. Idag är fortfarande bilen det vanligaste sättet att transportera sig och många vill ställa om till elbil.

Trots att en hel del fortfarande väljer bensin- eller dieselbil är det betydligt mer miljövänligt med elbil. Dessutom går det idag mycket enklare att ladda elbilen med laddbox hem.

Hur du smidigt laddar elbilen hemma

Oavsett vilken typ av elbil du föredrar har elbilsmarknaden ökat senaste åren. Dessutom har andrahandsvärdet blivit bättre och många fler elbilsmodeller i de lägre prisklasserna har bidragit till ökad efterfråga.

Trots att en hel del förmodligen avvaktar med elbil går det inte komma undan från att elbilen är det absolut mest miljövänliga alternativ. När du väljer elbil kan du förutom grön el också välja laddbox hemma.

Fördelar med laddbox hemma

De här innebär att du inte behöver stå och vänta på en laddstation medan bilen blir laddad. Dessutom är det billigare och du kan spara pengar med en laddbox hemma jämfört med en extern laddstation.

Du kan få en miljöpremie när du har laddbox hemma. På så sätt är det enklare att täcka kostnaden för investeringen.